Tomas Ryde rămâne antrenorul naţionalei feminine

Handbalistele tricolore au revenit în ţară după prestaţiile dezamăgitoare de la campionatul mondial din Japonia. România a ocupat la final locul 12, cea mai slabă clasare a naţionalei noastre la un turneu final mondial din ultimii 18 ani.

În ciuda eşecului de la Mondial, şi a vocilor importante din handbalul românesc, care îi recomandau să-şi dea demisia imediat, selecţionerul Tomas Ryde are se pare în continuare girul şefului FRH, Alexandru Dedu, astfel că nordicul va conduce echipa până după calificările pentru Jocurile Olimpice.

„Nu ştiu dacă e corect locul 12, dar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat înainte de a pleca în Japonia, cred că acolo e normal să fim. Atât am putut la ora actuală cu jucătoarele cu care am plecat în Japonia. Pristăviţa s-a accidentat cu un meci înainte, Perianu s-a accidentat înainte de pauză, iar repriza a doua în meciul cu Japonia nu am jucat nici măcar cu Perianu. Cu ele am ajuns acolo, pentru că alte jucătoare care ar fi trebuit să fie cu noi acolo nu au ajuns şi din lista de 28 pe care o aveam noi dată nu mai aveam pe nimeni pe cine să aducem pe postul de inter. Nu ştiu dacă este un impas.

În primul rând trebuie să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu cazul Corona, după care trebuie să ne facem un calcul pentru cel mai important moment al naţionalei, cel din martie, calificările pentru Jocurile Olimpice. Vom vedea în funcţie de ceea ce va decide ANAD-ul cu jucătoarele dacă vom fi în impas sau nu în perioada următoare. Din câte ştiu eu, staff-ul tehnic rămâne acelaşi până după calificările pentru Jocurile Olimpice” , a declarat antrenorul secund al naţionalei României, Costică Buceschi, citat de telekomsport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...