Toni Petrea, antrenorul echipei FCSB, depistat pozitiv cu coronavirus

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, a fost depistat pozitiv la Covid-19, motiv pentru care nu va sta pe banca tehnică la meciul cu FC U Craiova, din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

„Am venit eu la conferinţă pentru că Toni a ieşit pozitiv joi şi din cauza asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Tot staff-ul se va ocupa de echipă, pentru că avem o responsabilitate. Am mai fost în situaţia asta, poate mai grav, şi cred că ne vom descurca”, a afirmat fostul jucător Mihai Pintilii, acum delegat al echipei, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că deocamdată nu se simte pregătit să ocupe funcţia de antrenor principal: „Eu am spus că încă nu sunt pregătit pentru a fi antrenor, nu sunt încă pregătit să fac pasul ăsta, să devin principal, mai am de învăţat, mai am de adunat cunoştinţe. Cred că mai e drum lung până să devin principal. În acte sunt delegatul echipei, dar ajut echipa cu ce este nevoie. Eu ziceam că nu o să fiu antrenor, dar uşor, uşor începe să îmi placă, însă drumul este foarte lung”.

Pintilii speră ca echipa sa să reuşească până la finalul campionatului regular să reducă diferenţa de puncte faţă de prima clasată, CFR Cluj.

„Sperăm să se reducă diferenţa faţă de CFR Cluj şi vom lua fiecare meci în parte. Şi apoi vom vedea cu câte puncte vom intra în play-off. Asta este cel mai important, pentru că acolo se va decide tot. Să nu fie diferenţa mai mare de 8 puncte sau 10 şi atunci fiecare echipă pleacă cu şanse egale. Eu cred că noi avem jucători foarte buni, dar tineri, cu mai puţină experienţă, şi care nu fac faţă presiunii. Însă dacă vor câştiga experienţă meci de meci vor avea şanse să câştige titlul”, a mai spus Pintilii.

Referitor la partida cu FC U Craiova, Pintilii a afirmat că şi-ar dori o victorie la limită, având în vedere că echipa sa are nevoie de cele trei puncte.

„Sincer eu îmi doresc mâine 1-0, trei puncte, şi nimic altceva. Până se termină campionatul important este să luăm toate punctele, să nu mai pierdem niciun meci şi apoi să aşteptăm să se împiedice CFR Cluj. Ăsta este obiectivul meu personal şi asta îmi doresc să se întâmple. FC U Craiova e o echipă care a început să joace, are nevoie de puncte şi mi se par destul de periculoşi, de aceea noi trebuie să fim atenţi, să ne focusăm pe ceea ce trebuie să facem şi să luăm cele trei puncte”, a completat Pintilii.

Partida FCSB – FC U Craiova, din cadrul etapei a 24-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 19:55, pe Arena Naţională din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița politică și de afaceri din Dolj păstorită de SRI denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...