Toni Petrea vrea să încheie anul cu o victorie, în meciul cu Sepsi: “Mergem încrezători, vrem să continuăm seria bună” (Video)

Antrenorul Toni Petrea a susținut o conferinţă de presă, sâmbătă, în care a prefațat meciul cu Sepsi, din etapa a 21-a a Ligii I, ultima a acestui an.

Sepsi este o echipă bună, nu a mai pierdut de câteva etape. Mergem încrezători, vrem să continuăm seria bună. Mă aştept la un joc foarte disputat. Noi plecăm cu gândul la victorie. Nu este prea plăcut să câştigăm şi tot ss nu ajungem CFR, dar vom vedea ce va mai fi. La orice joc se poate întâmpla orice. Sperăm să se încurce şi ei. Credeţi că dacă vine alt antrenor, se schimbă obiectivele lor? Ei au calitatea necesară să se lupte la campionat. Eu tot mai sper că vom putea pleca într-un cantonament centralizat. Dacă nu, ne vom pregăti aici. Sperăm că vremea ne va ajuta. Campionatul se reia pe 23 ianuarie, vremea va fi cum va fi. Poate va fi bine să rămânem aici, ne vom obişnui cu temperaturile şi cu starea gazonului”, a spus Petrea, la conferinţa de presă.

Meciul Sepsi – FCSB este programat duminică, de la ora 20.30. Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 46 de puncte, iar Sepsi este pe 10, cu 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...