TOP seriale HBO GO de urmărit în izolare

Platforma HBO GO acoperă o gamă largă de gusturi și preferințe în ceea ce privește serialele și filmele. În continuare vă prezentăm un scurt top al celor mai urmărite seriale de pe HBO GO în această perioadă.

TOP seriale HBO GO

AMNEZIA

„Amnezia” este serial american de televiziune lansat în 2015 pe NBC și este primul în topul celor mai populare seriale de pe HBO GO. Serialul care se întinde pe 5 sezoane prezintă povestea unei tinere care suferă de amnezie și care este găsită dezbrăcată în mijlocul intersecției Times Square din New York.

Trupul fetei este acoperit de tatuaje complexe iar asta atrage atenția FBI-ului. Semnele pe care le are înscripționate pe piele sunt folosite de Biroul Federal de Investigații pentru descoperirea unei conspirații întregi. În tot acest timp fata își descoperă ușor ușor identitatea.

Amnezia (Blindspot) / nytimes.com

CRESCUȚI DE LUPI

Crescuți de lupi are doar un sezon cu 10 episoade. Serialul științifico-fantastic a avut premiera pe HBO Max pe 3 septembrie 2020. Povestea îi are în prim-plan pe Amanda Collin și Abubakar Salim, mamă și tată care au sarcina să crească copii umani pe o planetă virgină misterioasă.

Crescuți de lupi / hbo.go

DESTINAȚIA

În cele două sezoane din „Destinația” (lansat în 2018) se prezintă povestea pasagerilor unor avion care dispare în mod suspect în timpul unui zbor transatlantic. Avionul reapare cinci ani mai târziu. Viețile familiilor ceror care s-au aflat la bord se schimbă ireversibil. Aceștia trec peste pierderea celor dragi și își refac viețile. Problema este însă că pentru cei aflați la bordul avionului nu au trecut decât cinci ore între decolare și aterizare.

Destinația / hbo.go

THE WALKING DEAD

„The walking dead” a fost lansat în 2019, are 10 sezoane și prezintă drama prin care umanitatea trece după ce a avut loc o apocalipsă de zombi. Protegoniștii fac parte dintr-un grup de supraviețuitori care călătoresc în căutarea unei case sigure în care să se adăpostească. Serialul horror este produs de Frank Darabont pe baza seriei omonime de benzi desenate din 2003 The Walking Dead de Robert Kirkman, Tony Moore și Charlie Adlard.

The Walking Dead / insider.com

GAME OF THRONES

Cel mai urmărit serial al tuturor timpurilor, Game of Thrones s-a bucurat de un succes remarcabil pe tot globul. În continuare serialul se află în topul celor mai populare seriale de pe HBO GO. Platforma a confirmat prequelul „House of a Dragon”. Filmările vor debuta în 2021, iar lansarea va fi la începutul anului 2022. “House of the Dragon” este inspirat de romanul lui George R.R. Martin “Fire & Blood”. Ryan Condal, co-creator al “Colony”, este scenaristul serialului care vorbeşte despre naşterea şi moartea casei Targaryen. Zece episoade au fost deja comandate.

Game of Thrones / newyorker.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...