Topul celor mai bine plătiți morți din lume (VIDEO)

A apărut topul celor mai bine plătiți morți din lume. Mulți dintre ei au încasat bani cu lopata anul trecut, deși clar nu mai sunt în viață!

Pe primul loc, cu jumătate de miliard de dolari, JRR Tolkien, în numele căruia urmașii au încasat 500 de milioane de dolari anul trecut în urma vânzării companiei care deține drepturile de autor pe operele sale.

Topul celor mai bine plătiți morți din lume

Tolkien a murit în 1973 de pneumonie, dacă nu știați, după ce a scris Lordul Inelelor și Hobbitul și altele. Cine a cumpărat Middle Earth Enterprises? Compania suedeză de gaming Embracer.

Pe locul 2, fostul star NBA Kobe Bryant, care a murit acum doi ani într-un accident de elicopter. Avea o participație în compania de echipament sportiv Body Armour. Coca-Cola a cumpărat această companie și partea lui Kobe Bryant s-a ridicat la 400 de milioane de dolari.

Mort de 45 de ani, continuă să încaseze!

Pe locul 3 – David Bowie – 250 de milioane anul trecut din vânzarea albumelor sale – și când te gândești că în România nu-l difuzează practic nimeni.

Mai sunt pe listă Michael Jackson, 80 de milioane; Leonard Cohen, 55 de milioane; dar și, pe locul 12, John Lennon, cu 16 milioane, și George Harrison, cu 12 milioane”, Potrivit Radio Europa FM.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...