Topul Forbes al celor mai bine plătiți artiști ai momentului. Surpriza din fruntea clasamentului

Celebra revistă americană a alcătuit topul celor mai bine plătiți artișit din lume de anul trecut, iar în fruntea listei se află o surpriză.

În fruntea acestei liste, o surpriză: grupul Genesis, cu suma de 230 de milioane de dolari. O avere obţinută datorită vânzării catalogului lor către Concord Music Group în septembrie anul trecut.

Locul doi este ocupat de Sting, cu 210 milioane de dolari. O sumă obţinută datorită vânzării, de asemenea, a catalogului muzical al formaţiei The Police şi a discografiei personale către Universal.

Locul trei pe podium este ocupat de actorul şi regizorul american Tyler Perry, cu 175 de milioane strânse în ultimul an. Este singurul miliardar de pe listă. Star în ţara sa, dar necunoscut în restul lumii, Tyler Perry se află în fruntea unui imperiu audiovizual care produce seriale şi filme destinate publicului de culoare. 

Pe locul al patrulea se află Trey Parker şi Matt Stone, creatorii „South Park” şi „The Book of Mormon”, care au acumulat anul trecut 160 de milioane de dolari dintr-un acord semnat cu Paramount, despre care se crede că are o valoare de 900 de milioane de dolari.

Restul clasamentului este format din duo-ul care se află în spatele „The Simpsons” – James L. Brooks şi Matt Groening (105 milioane de dolari), actorul Brad Pitt (100 de milioane de dolari), care a vândut o parte din compania sa de producţie Plan B către Mediawan, The Rolling Stones (98 milioane) şi regizorul James Cameron (95 de milioane). 

Cântăreaţa Taylor Swift (92 de milioane de dolari), singura femeie din listă, ocupă locul nouă în acest clasament, care îl include pe ultimul loc pe starul reggaetonului Bad Bunny (88 milioane).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...