Tot ce trebuie să știi despre alergia la ambrozie și cum o poți trata

Ambrozia a devenit mai curând o problemă de mediu cu care se confruntă majoritatea oamenilor. Polenul produs de ambrozie duce la reacţii alergice sezoniere la anumite persoane care vin în contact repetat cu el.

Astfel, „această plantă reprezintă cu adevărat o problemă de mediu care s-a răsfrânt asupra populaţiei”, a precizat Poliana Leru, medic alergolog.

Nu ar trebui să existe într-un oraş îngrijit şi dezvoltat corespunzător. De la an la an, numărul pacienţilor este mai mare, avem mai multă ambrozie în oraş în ciuda faptului că există o lege şi se iau măsuri de distrugere a ei. Din păcate, nu vedem rezultate relevante”’, afirmă dr. Leru.

Cel mai indicat, atunci când observăm simptomele unei alergii și se apropie sezonul ambroziei, este să consultăm un medic alergolog, pentru a urma un tratament corespunzător și pentru a ține sub control alergia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...