Tot mai multe județe trec în scenariul verde

În ultimele 24 de ore au fost raportate 2.104 cazuri noi de COVID-19. Alte 212 decese au fost raportate de autorități. La ATI sunt 1.341 de pacienți în stare gravă.

Până astăzi, 25 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.771.887 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.196 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.663.637 de pacienți au fost declarați vindecați.

Tot mai multe județe în scenariul verde

1 COMENTARIU

 1. – Portugalia, una dintre cele mai vaccinate țări din lume, declară stare de urgență și impune noi restricții pentru a stopa creșterea bruscă a cazurilor de #COVID19 .

  – Africa de Sud solicită o întâlnire urgentă a OMS privind varianta multi-mutație #COVID19 B.1.1.529, detectată pentru prima dată în Botswana. Nouă variantă Corona descoperită în Africa de Sud – „are un număr foarte mare de mutații”
  Dați „motiv de îngrijorare” în țară. Cercetătorii Corona se tem că noua variantă Corona ar putea declanșa un alt val de boli. Eficacitatea vaccinului împotriva acestei variante de virus este încă neclară. Varianta B.1.1.529 are 32 de mutații în proteina spike. Mutațiile proteinei spike pot modifica capacitatea virusului de a infecta celulele și de a se răspândi. Dar celulele imune fac, de asemenea, mai dificilă atacul agentului patogen.

  – Republica Cehă declară stare de urgență din cauza creșterii numărului de cazuri de #COVID19 , cu efect de astăzi de la miezul nopții.

  – Al patrulea val părea învins – modelul Corona Israel se luptă cu un număr tot mai mare de cazuri.

  – Politica federală a Germaniei reacționează la pandemie cu noi reguli corona. Supermarketurile și discounterii sunt și ele afectate de o măsură, așa cum arată exemplul Kaufland.
  Acum dezbaterea se întoarce. Motivul pentru aceasta este dovada 3G a obligației angajaților de a furniza dovezi ale Legii privind protecția împotriva infecțiilor. În consecință, angajații, inclusiv cei ai lanțurilor de supermarketuri, trebuie să demonstreze că au fost vaccinați de două ori împotriva coronavirusului, s-au vindecat de Covid-19 sau au fost testați negativ pentru Sars-CoV-2. Conform noii versiuni a legii, oricine nu furnizează aceste dovezi nu are voie să-și facă treaba, adică să nu lucreze în supermarket. Din motive practice, biroul de acasă nu este o opțiune în magazinele cu discount.

  * Veteranul actor „Spitalul General” Steve Burton a declarat marți că a fost concediat din telenovela emblematică ABC pentru că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19 .

  Burton, care l-a interpretat pe Jason Morgan în mai mult de 2.200 de episoade în ultimii 30 de ani, a fost încă listat marți pe site-ul „General Hospital” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...