„Toți oamenii Kremlinului”! Se pregătește un serial în stilul faimosului House of Cards

„Toți oamenii Kremlinului” e un serial în stilul faimosului „House of Cards”, pe care intenționează să îl regizeze și să-l producă Aleksandr Rodnianski, un regizor și producător ucrainean.

Potrivit unui interviu acordat revistei americane Variety, ”serialul va urmări ascensiunea președintelui rus Vladimir Putin de la un neînsemnat agent KGB la președintele de temut de azi”. Ziarul rusesc de limbă engleză Moscow Times precizează că „serialul va fi o ecranizare a romanului omonim al jurnalistului rus Mihail Zîgar”.

Și apropo de filme, declarația filmată a unui soldat rus, Vadim Șișimarin, judecat pentru crime de război în Ucraina, a făcut înconjurul lumii. Ziarul italian Corriere della Sera îl citează pe inculpat titrând: „Sunt vinovat”, dar mai citează și Kremlinul care ar fi replicat: „E o înscenare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...