Totul despre Air Force Two – avionul cu care vicepreședintele SUA Kamala Harris a venit în România (VIDEO)

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a venit în România la bordul aeronavei Air Force 2, care a a adus-o din Polonia. Măsurile de securitate au fost extreme, la coborârea acesteia din avion.

Agenții de securitate au verificat timp de mai multe minute ieșirea, scara și împrejurimile avionului. Air Force Two este denumirea dată unei aeronave care îl transportă pe vicepreşedintele SUA. Termenul este deseori asociat cu Boeing C-32, un 757 modificat care este de cele mai multe ori folosit de vicepreşedinte.

Boeing C-32 este o versiune militară dezvoltată pornind de la 757-200. US Air Force deține șase asemenea exemplare. Zona din faţă a avionului este prevăzută cu un centru de comunicare, o toalete şi zece locuri business. A doua secțiune este un spațiu de odihnă, prevăzută cu zone de schimb, iar a treia zonă este o sală de conferințe. Avionul VC-25A, folosit de preşedinţii americani cu numele de Air Force One, este uneori folosit şi de vicepreşedinte. Boeing C-32 este un avion militar de transport utilizat de către forţele aeriene a Statelor Unite. Cei mai importanţi „pasageri” sunt vicepreşedintele SUA, prima doamnă şi, ocazional, membri ai Congresului.

Preşedinţii Barack Obama, George W. Bush şi Bill Clinton au preferat, în numeroase rânduri, să zboare la bordul C-32 în locul avionului folosit în mod uzual, VC-25A.

Zona din faţă a avionului este prevăzută cu un centru de comunicare, o toalete şi zece locuri business. A doua secţiune este un spaţiu de odinhă, prevăzută cu zone de schimb, iar a treia zonă este o sală de conferinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...