Totul despre Katerina Tihonova, fiica lui Vladimir Putin. Tânăra ar avea o relație cu Igor Zelenski

Fiica cea mică a lui Vladimir Putin, Katerina Tihonova, are 35 de ani și este pasionată de dans acrobatic. Cea mai mică fiică a președintelui rus se pare că ar avea o relație cu balerinul Igor Zelenski.

O investigație comună a Der Spiegel și iStories, citată de The Guardian, arată că Katerina Tihonova a zburat la Munchen, Germania, „de peste 50 de ori” timp de doi ani, între 2017 și 2019 și ar avea o relație cu balerinul Igor Zelenski, fiind vorba doar de o coincidență de nume cu președintele ucrainean.

Katerina Tihonova a călătorit cu zboruri charter și a beneficiat de securitate din partea serviciului prezindețial, arată documente cu înregistrări ale zborurilor, obținute de Der Spiegel și iStories. Ancheta mai sugerează că fiica cea mică a președintelui ar avea o relație cu dansatorul de balet Igor Zelenski, fost director la baletul de stat din München. Are același nume de familie cu președintele ucrainean, dar este doar o coincidență, între cei doi nefiind nicio legătură, subliniază The Guardian.

De la începutul invaziei în Ucraina, Vladimir Putin a criticat agresiv rușii pro-occidentali, care „sunt în mediile europene, nu aici, cu oamenii noștri”. Cu toate acestea, comportamentul propriei sale fiice și șederea ei în Europa se potrivesc cu comportamentul oligarhilor pe care președintele rus i-a numit „trădători”.

Informațiile care au ajuns să fie publice fac referire și la pașapoartele unei fetițe de doi ani care ar fi fost prezentă în călătoriile dintre Moscova și Munchen, în primăvara anului 2020 – probabil o nepoată a președintelui rus – și al lui Igor Zelenski, fostul director al baletul de stat din München. Potrivit raportului, este probabil ca Zelenski să fie partenerul lui Tihonova și tatăl copilului ei.

Fără legătură cu președintele ucrainean cu același nume de familie, Igor Zelenski, în vârstă de 52 de ani, a fost un dansator cunoscut la nivel internațional înainte de a deveni director artistic al Bayerisches Staatsballet în 2016. El a renunțat la această funcție în 4 aprilie, invocând „motive familiale personale”. El nu a avut niciun punct de vedere despre războiul din Ucraina.

Zelenski mai are un loc de muncă în consiliul de supraveghere al Fundației Patrimoniului Cultural Național din Rusia, care construiește un centru cultural în Crimeea, ceea ce sugerează că are o relație apropiată cu Putin.

O persoană din cadrul baletului din Munchen, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a spus pentru Der Spiegel că Zelensky era „cel mai probabil partenerul fiicei lui Putin”. iStories și Der Spiegel nu au dezvăluit numele copilului născut în 2017, dar alte publicații au scris că numele fetei ar fi Igorevna, ceea ce face legătura cu Igor Zelensky.

Tihonova nu a transmis Der Spiegel niciun punct de vedere, iar locul în care ea și Zelensky se află nu este cunoscut, scrie The Guardian.

Cine este Katerina Tihonova

Katerina Tihonova, 35 de ani, fata cea mică, s-a născut la Dresda, în 1986, când Putin lucra ca spion KGB în fosta Republică Democrată Germană. Fata, care a păstrat numele bunicii materne, Tihonova, a studiat la universitățile din St. Petersburg și din Moscova, având master în fizică și matematică.

Pe lângă studiu, Katerina este pasionată de cultura japoneză și dans acrobatic – rock’n’roll (în 2013 ea și partenerul ei au ieșit pe locul 5 la campionatul mondial din Elveția).

Înregistrările de la competițiile de dans, comparate cu fotografiile de pe site-ul Universității de Stat din Moscova, unde lucrează, au ajutat în 2015 la stabilirea faptului că ea este fiica lui Putin.

Katerina s-a măritat cu Kirill Șamalov, fiul mai mic al lui Nikolai Șamalov, confident apropiat al lui Putin și co-proprietar al Băncii Rusia, pe care SUA o consideră „banca personală” a înalților oficiali de la Kremlin. Kirill a fost anagajat șeful departamentului juridic pentru activități externe de la Gazprom în 2002, când avea 20 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar petrecerea, care a ținut trei zile, a fost secretă, până când au apărut câteva fotografii „scurse” de la eveniment. Cuplul s-a despărțit în 2018, însă nu se cunosc date despre condițiile financiare ale separării.

La mai puțin de doia ani după nuntă, Șamalov a fost numit de Forbes drept unul din tinerii miliardari ai Rusiei, după ce a achiziționat 17% din compania petrochimică Sibur de la Ghenadi Timcenko, un aliat de-ai lui Putin, care a fost ulterior pus pe lista sancțiunilor.

O incestigație Reuters din 2015 estima averea cuplului la peste 2 miliarde de dolari, inclusiv o vilă luxoasă în stațiunea franceză Biarritz.

Vila cu opt dormitoare de pe malul Atlanticului a fost ocupată de protestatari luna trecută, care au postat un video pe rețelele sociale, în care au declarat că „această casă a fost cumpărată cu bani furați de Putin și de mafia rusă”, anunțând că vor transforma casa în loc de cazare pentru refugiații din Ucraina.

Katerina a deținut mai multe funcții la Universitatea de Stat din Moscova, iar în 2020 a fost numită șefa institutului pentru inteligență artificială al universității, finanțat cu 1,7 miliarde de dolari.

Din echipa ei de consilieri de la universitate fac parte cinci apropiați de-ai lui Putin, incusiv doi foști ofițeri KGB care au fost vecini în același bloc din Dresda unde a crescut Katerina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...