Totul despre „murdarul New York”. Relatările unei bloggerițe din Ucraina

Daria Sokol e bloggeriță și fotograf din Ucraina. Deși e originară din Harkov,  nu e refugiată, ci locuiește în SUA din 2019. Declarațiile sale despre orașul american epic care a „adoptat-o” sunt departe de a fi laudative complet. 

Ea spune că primele sale impresii despre New York City au fost comparabile cu un „film de groază”, potrivit Insider. 

Acest lucru nu a descurajat-o, iar Sokol s-a mutat la New York în 2019. În prezent postează conținut despre călătorii pentru cei 20.000 de urmăritori ai săi pe Instagram.

Unde este toată frumusețea New York-ului?

Spune că acum iubește New York-ul și nu își poate imagina cum ar fi să locuiască în altă parte. Dar în trecut a avut parte de multe experiențe surprinzătoare. Iată ce a spus că a surprins-o cel mai mult despre viața în SUA: vremea urâtă și cantitatea de gunoaie pe care a văzut-o în timpul călătoriei cu autobuzul de la New York la Washington („Era ca un film de groază”). 

Ea a spus că își amintește că se întreba: „Unde este toată frumusețea New York-ului?”

Unul dintre lucrurile pe care le iubește la SUA sunt oamenii prietenoși. „Oamenii sunt mai zâmbitori”, a spus ea, comparând americanii cu ucrainenii. „Dacă mergi pe stradă în Statele Unite și zâmbești cuiva, îți zâmbește înapoi. În Ucraina, nu prea ți se răspunde așa”.

Ea a adăugat că în SUA există o cultură a încurajării și a pozitivismului care nu este atât de comună altor țări. La început chiar i-a fost greu să accepte complimente de la străini.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole