Totul pentru țară…Patriarhul Rusiei, mesaj despre cine va ajunge în Rai!

Patriarhul Kiril al Rusiei, într-o predică ținută la o mănăstire, a spus celor 300.000 de ruși chemați la arme de Vladimir Putin că dacă vor muri pentru țara lor se vor duce în Rai, potrivit ilmessagero.it.

Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”.

Este a doua oară când înaltul prelat rus intervine și binecuvântează un război sfânt, după declarații asemănătoare făcute imediat după ce Rusia a invadat Ucraina.

Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse a ținut predica la Mănăstirea Zahatievski din capitala Rusiei. Mesajul patriarhului a venit într-un moment în care peste 55.000 de soldați ruși, majoritatea tineri, au pierit deja pe frontul din Ucraina, într-un război considerat „absurd” de analiștii politici.

Grija pentru eternitate

Potrivit patriarhului rus, o persoană devine „invincibilă” atunci când există în el o „dimensiune puternică asociată cu eternitatea” și încetează să se mai teamă de moarte.

Credința face o persoană foarte puternică, pentru că îi transferă conștiința de la viața de zi cu zi, de la grijile materiale, la grija pentru suflet, pentru eternitate”, a spus el.

Totodată, patriarhul Kiril i-a îndemnat pe ruși să nu-i considere pe ucraineni dușmani pe fondul mobilizării parțiale anunțate de președintele rus Vladimir Putin pentru războiul împotriva Ucrainei, potrivit agenției RIA Novosti.

Știm ce primejdie planează asupra poporului ucrainean. Unii încearcă să-l transforme dintr-o parte a Rusiei sfinte unite într-un stat ostil Rusiei”, a mai spus Kiril.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...