Tradiţii de Florii cu Scrumbii – în weekend, în Parcul Izvor

Publicat: 26 apr. 2024, 22:17, de Viorela Pitulice, în Agricultura , ? cititori
Tradiţii de Florii cu Scrumbii - în weekend, în Parcul Izvor
Sursa foto: Autentic Events

În Parcul Izvor din Capitală are loc în acest weekend evenimentul Tradiţii de Florii cu Scrumbii, unde  vizitatorii sunt așteptaţi cu o gamă variată de delicatese pescărești pentru a sărbători Floriile.

Oferta este deosebit de variată, de la icre de crap şi borş de peşte până la scrumbii afumate, păstrăv şi fructe de mare, meniul îmbinând tradiţia cu inovaţia.

Pe lângă varietatea de peşte proaspăt, afumat şi marinat, organizatorii precizează că peştele va putea fi găsit gătit atât la grătar cât şi pe plită, în saramură, în plăcinte, crochete, mici, chifteluţe şi sărmăluţe în foi de viţă.

„Vedeta zilei de Florii este scrumbia, trufandaua sezonului, pe care o puteţi savura sub toate formele: pe grătar, pe plită, în saramură, afumată sau marinată. În plus, oferta noastră include şi saramura de crap, storceagul pescăresc, păstrăv şi crap la proţap, vinegretă din păstrăv, mititei şi chifteluţe din peşte, sărmăluţele pescăreşti, plăcinte cu peşte, crochete şi chifteluţe de hamsii şi scoici, creveţi şi calamari”, precizează organizatorii într-un comunicat.

Târgul are loc în perioada vineri-duminică.