Trafic de țigări în Capitală: Marfa era adusă din Republica Moldova și Ucraina

O cantitate semnificativă de țigări ce erau aduse din Republica Moldova și Ucraina erau comercializate în diverse spații comerciale din Capitală.

„În această dimineață, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 din cadrul Poliției Capitalei  au decoperit 90.000 de țigarete în urma aplicării a 9 mandate de percheziție în municipiul București și județul Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că țigările erau aduse din Republica Moldova și Ucraina, acestea fiind comercializate de persoanele bănuite în diverse spații comerciale din Capitală”, transmite IGPR.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru stabilirea întregii situații de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...