Trafic feroviar blocat după ce mai multe crengi au avariat linia de contact

Circulația trenurilor este blocată în partea de nord a județului Mureș după ce mai multe crengi au avariat linia de contact. În prezent echipele de intervenție operează la fața locului, fără a se putea estima în cât timp va fi reluată deplasarea garniturilor.

Conform Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului (linie simplă situată între orașele Reghin și Toplița). În cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.

La fața locului se află echipele de intervenție, care acționează cu drezina pantograf pentru remedierea defecțiunilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Trenul R 4506 staționează temporar în stația CF Răstolița, iar trenul R 4503 staționează în stația CF Lunca Bradului, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

UPDATE: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09:40,traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.

Atât trenul R 4506 care a staționat temporar în stația CF Răstolița, cât și trenul R 4503 care a staționat în stația CF Lunca Bradului, își vor relua circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...