Trafic rutier deviat în zona Arcului de Triumf pentru Parada micilor bicicliști

Traficul rutier va fi restricţionat astăzi, între orele 12,00 şi 13,30, în zona Arcul de Triumf din Capitală, unde este programată Parada micilor biciclişti.

Stadionul Arcul de Triumf va găzdui, cu prilejul Zilei Copilului, un eveniment sportiv în cadrul căruia între 12,00 şi 13,30 se va desfăşura o cursă ciclistă pe traseul: Bulevardul Mărăşti (sensul către Piaţa Montreal) – Aleea Primo Nebiolo – Bulevardul Regele Mihai I (sensul de deplasare către Arcul de Triumf) – dreapta pe Strada Alexandru Constantinescu (sensul către Bulevardul Mărăşti) – revenire în Bulevardul Mărăşti.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou, să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor aflaţi în trafic şi să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...