Tragedia de la Crevedia. Patronii stației GPL scapă de arest

Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă au scăpat de arest și au fost plasați de către magistrații de la Tribunalul București sub măsura arestului la domiciliu.

Patronii stației GPL de la Crevedia au primit arest la domiciliu. Vor ieși din arestul Secției 4, acolo unde se aflau.

Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă au fost plasați de către magistrații de la Tribunalul București sub măsura arestului la domiciliu. Se aflau în arest preventiv, în spatele gratiilor, fiind acuzați de mai multe infracțiuni, cum ar fi neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de distrugere.

În data de 6 septembrie, Doldurea şi Stângă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5, însă ei au contestat această măsură, solicitând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Patronii pasează vina către șoferii angajați și către firma care se ocupa cu protecția muncii

La audierile în cazul incendiului devastator de la Crevedia, administratorii au negat ferm orice implicare în tragedie, susținând că vina aparține în întregime șoferilor și firmei de protecție a muncii.

 Administratorul societăţii a făcut acuzaţii grave şi a dat vina pentru morţii din Crevedia, pe şoferii de cisterne şi pe autorităţi.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole