Tragedie din SUA: Un copil este a şasea victimă a bărbatului care a intrat cu mașina în mulţime la o paradă de Crăciun

Un copil este cea de-a șasea victimă a tragediei care s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în Wisconsin. Un bărbat a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni aflată la parada de Crăciun din oraşul Waukesha, relatează BBC.

Băiatul care a murit marți este Jackson Sparks. Copilul se plimba cu fratele lui, Tucker, în vârstă de 12 ani, la parada de Crăciun din Waukesha. Fratele său se află în spital iar starea sa este stabilă, mai scrie sursa citată.

Un bărbat acuzat că intrat în viteză duminică în participanţii la o paradă de Crăciun în oraşul Waukesha din statul american Wisconsin va fi inculpat pentru uciderea a mai multor persoane, au anunţat luni autorităţile americane de anchetă.

„Potrivit informaţiilor noastre, suspectul a fost implicat într-o dispută conjugală cu câteva momente înainte de producerea faptelor” şi „nu există nicio dovadă că a fost un act terorist”, a declarat Daniel Thompson, şeful poliţiei din Waukesha.

Şoferul, Darrell Brooks Jr, 39 de ani, care locuieşte în Milwaukee, a trecut în viteză prin mulţime cu un SUV de culoare roşie, potrivit poliţiei şi autorităţilor din domeniul medical. Printre cei răniţi sunt 18 minori cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani care au fost duşi la Spitalul de Copii din Milwaukee. Mai mulți dintre ei se află la terapie intensivă şi sunt în stare critică.

Darrell Brooks Jr a mai fost inculpat în 2020 pentru punerea în pericol vieţii altei persoane, apoi la 5 noiembrie pentru un episod de violenţă domestică, potrivit documentelor judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...