Tragedie în București: Accident mortal la intersecția Bulevardului Lacul Tei cu Strada Barbu Văcărescu

Publicat: 13 mai 2024, 13:47, de Cezar Andrei, în Ultimă oră , ? cititori
Tragedie în București: Accident mortal la intersecția Bulevardului Lacul Tei cu Strada Barbu Văcărescu
15:12, 13 May. 2024

Comunicatul Poliției

„La data de 13 mai, în jurul orei 11.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un autovehicul pe str. Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bd. Lacul Tei, a surprins și accidentat o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 71 de ani.

În urma accidentului de circulație, a fost constatat decesul femeii la fața locului de către un medic din cadrul S.M.U.R.D.

Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

14:02, 13 May. 2024

Potrivit martorilor, femeia s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni în momentul când a fost lovită de mașină. În intersecție, semafoarele nu funcționează din cauza lucrărilor la linia tramvaiului numărul 5.

O tragedie a avut loc astăzi în jurul prânzului, în București, în urma unui accident rutier care s-a soldat cu decesul unei femei în vârstă de 71 de ani. Accidentul a avut loc la intersecția Bulevardului Lacul Tei cu Strada Barbu Văcărescu, unde un șofer în vârstă de 41 de ani, care se afla la volanul unei mașini de teren, a lovit în plin victima în apropierea trecerii de pietoni.

La fața locului, polițiștii au intervenit prompt, blocând banda de patrundere pe Bulevardul Lacul Tei pentru a efectua cercetările necesare. Echipajul SMURD a sosit la scurt timp de la producerea evenimentului rutier pentru a-i acorda primul ajutor femeii, însă aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiți să constate decesul acesteia.

Autoritățile au început investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei. În urma anchetei, oamenii legii vor stabili dacă accidentul s-a petrecut din cauza lipsei de atenție a șoferului, care ar fi putut să nu acorde prioritate la trecerea de pietoni, sau din cauza traversării neregulamentare a străzii de către femeia decedată.

La fața locului a sosit și un echipaj de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al victimei.