Tragedie în lumea sportului! O campioană a murit după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Publicat: 16 nov. 2021, 09:47, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Tragedie în lumea sportului! O campioană a murit după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Încă un celebru sportiv a murit după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Avea doar 31 de ani, iar decesul a avut loc duminică. Julie Le Galliard, campioană a Franţei la box, în 2015, a murit, informează presa franceză, citată de news.ro.

Julie Le Galliard a fost campioană la categoria 57 de kilograme şi componenta lotului Franţei în perioada 2013 şi 2016. Sportiva era internată în spital de mai multe săptămâni.

„Ea a însemnat foarte mult pentru toţi cei din jurul clubului şi a fost foarte activă în ultimii ani ca boxer, voluntar, secretar, antrenor… Ea este unul dintre pilonii Dombasle Boxe. Îţi mulţumim pentru tot Julie, eşti şi vei rămâne în inimile noastre. Zâmbetul tău va pluti întotdeauna în Sala Fernand Poirson”, a precizat clubul la care a activat sportive, potrivit sursei citate.

„Julie mi-a fost o prietenă foarte apropiată. Ea m-a urmărit mereu de-a lungul carierei mele, a fost mereu acolo. În 2015, când era campioană a Franţei, eu eram în colţul ei în jurul ringului”, a declarat Anne-Sophie Mathis, multiplă campioană mondială, pentru L’Est Republicain.

Galliard avea o diplomă de Dezvoltare socială şi mediere prin sport şi a fost antrenoare pentru tinere sportive în ultima perioadă a vieţii.

https://youtu.be/Cy4zhsdcuOY