„Tragedie” în showbiz: Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit!

Shawn Mendes și Camila Cabello – considerați un fel de „cuplu de aur” în lumea muzicală, s-au despărțit. Unele dintre „vocile rele” ale showbiz-ului american spun că oricum cei doi erau cuplați doar în scop comercial.

Cei doi au ales să rămână prieteni, dar potrivit presei glossy, decizia lor nu este așa suprinzătoare, pentru că, înainte de a începe relația romantică în iulie 2019, cei doi erau prieteni de ani buni. Cabello și Mendes au anunțat despărțirea pe Instagram.

Hey, guys, am decis să ne încheiem relația romantică, însă iubirea față de celelălat, ca om, este din ce în ce mai puternică„, acesta a fost mesajul pe care cei doi l-au postat la Insta Story. „Ne-am început relația fiind cei mai buni prieteni și vom continua să fim prieteni. Vă apreciem enorm susținerea voastră pe care ne-ați oferit-o și ne-o oferiți. Camila și Shawn”, au încheiat cei doi.

Prima lor apariție în ipostază de cuplu a fost atunci când au cântat împreună hit-ul „Señorita”. De fapt de atunci au apărut zvonurile că sunt doar un cuplu creat artificial, în scopul de a da o o lovitură de imagine în lumea muzicală, implicit financiară. Ceea ce, de fapt, s-a și întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole