Tragedie la Botoșani: Mama ucigașă și-a aruncat copiii de la balcon. Unul a murit, altul este în stare gravă

Publicat: 21 aug. 2023, 09:36, de Viorela Pitulice, în ACTUALITATE
Tragedie la Botoșani: Mama ucigașă și-a aruncat copiii de la balcon. Unul a murit, altul este în stare gravă

Caz șocant la Botoșani, unde o femeie de 23 de ani, care era cazată la un hotel din localitate, și-a aruncat copiii în vârstă de 2 și 3 ani de la balcon, iar unul dintre ei a murit deja. Femeia era divorțată și a încercat să se sinucidă.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, au anunțat anchetatorii

Femeia, care a sărit de la primul etaj, a rămas suspendată pe un acoperiș, în timp ce copiii i-au scăpat din brațe jos. Recepționerul hotelului a anunțat poliția. Un negociator a purtat discuţii cu tânăra, pe care a convins-o să coboare în siguranţă, după care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

După aproximativ două ore de discuţii, „s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta”, a anunțat IPJ Botoşani.

Femeia le-a spus polițiștilor că fostul ei soț era plecat la București, iar ea a vrut să se sinucidă. A menționat că nu a vrut să le facă rău micuților, chiar dacă faptele dovedesc contrariul.

Tânăra a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor şi tentativă la omor.