Tragedie la Giurgiu: un bărbat de 40 de ani a murit strivit de un buldoexcavator

Publicat: 26 ian. 2023, 22:58, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Tragedie la Giurgiu: un bărbat de 40 de ani a murit strivit de un buldoexcavator
Incident Giurgiu

În timp ce efectua o lucrare pe o stradă din Giurigu, un bărbat de 40 de ani, ce conducea un buldoexcavator, a făcut, se pare, o manevră greșită, iar utilajul s-a răsturnat peste el. Deși, în primă fază, medicii au reușit să îl stabilizeze la fața locului, bărbatul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Tragedia s-a petrecut miercuri după-amiază, pe strada Unirii din municipiul Giurgiu.
Muncitorii care realizau o lucrare în zonă spun că, la un moment dat, victima, ce conduce un buldoexcavator, ar fi executat o manevră, în urma căreia utilajul s-a răsturnat, prinzându-l sub el.

Evident, prima mișcare a martorilor a fost să sune la 112, iar la fața locului au ajuns rapid echipajele de la Ambulanță, care, în primă fază, au stabilizat victima și au transportat-o la spital.

Din păcate, starea bărbatului era extrem de gravă, astfel că, la scurt timp după ce a ajuns la spital, omul a murit.

La locul tragediei au ajuns și polițiştii de la IPJ Giurgiu, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cazul este tratat ca accident de muncă, iar joi, polițiștii au emis un comunicat oficial despre incident:

”La data de 25 ianuarie a.c., ora 12.05, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un buldoexcavator s-a răsturnat peste un angajat al unei societăți comerciale.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat de 40 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, în timp ce desfășura activități pe terenul unei societăți comerciale, s-ar fi răsturnat cu buldoexcavatorul pe care îl conducea.

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior survenind decesul acestuia.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”