Tragedie: O femeie a murit în timpul nașterii după ce i s-a spus în mod greșit că poate naște în mod natural

O mamă a murit în timpul nașterii după ce nu a fost informată corect de către sistemul de asistență medicală din Marea Britanie în legătură cu riscurile la care se supune dacă va naște natural.

Lucy Howell, în vârstă de 32 de ani, a murit din cauza complicațiilor suferite în urma nașterii celui de-al doilea copil, în martie 2021, la spitalul Royal Hampshire County.

Femeia își născuse primul copil apelând la operația de cezariană, care a necesitat o altă intervenție chirurgicală pentru a fi reparată.

Familia susține că femeia a primit diferite sfaturi cu privire la riscurile la care se supune dacă alege să nască natural. Se speră ca ancheta în desfășurare va stabili dacă Lucy Howell ar fi supraviețuit dacă ar fi ales să nască tot prin cezariană, scrie dailymail.co.uk.

Tânăra a suferit o ruptură de uter în timpul nașterii, însă fiica ei a supraviețuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...