Tragedie: O femeie a murit în timpul nașterii după ce i s-a spus în mod greșit că poate naște în mod natural

O mamă a murit în timpul nașterii după ce nu a fost informată corect de către sistemul de asistență medicală din Marea Britanie în legătură cu riscurile la care se supune dacă va naște natural.

Lucy Howell, în vârstă de 32 de ani, a murit din cauza complicațiilor suferite în urma nașterii celui de-al doilea copil, în martie 2021, la spitalul Royal Hampshire County.

Femeia își născuse primul copil apelând la operația de cezariană, care a necesitat o altă intervenție chirurgicală pentru a fi reparată.

Familia susține că femeia a primit diferite sfaturi cu privire la riscurile la care se supune dacă alege să nască natural. Se speră ca ancheta în desfășurare va stabili dacă Lucy Howell ar fi supraviețuit dacă ar fi ales să nască tot prin cezariană, scrie dailymail.co.uk.

Tânăra a suferit o ruptură de uter în timpul nașterii, însă fiica ei a supraviețuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Tichetele sociale de 250 lei vor fi acordate și în 2023....

Românii cu venituri mici vor beneficia de voucherele de 250 lei pentru aliemente și mese calde acordate prin Programul Sprijin pentru România și anul...