Traian Băsescu critică politicienii din România în urma tragediei de la Spitalul „Matei Balș”: De Iohannis, atâta zic, ‘Mușchii mei, minte nu are’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit despre reacțiile politicienilor din România în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală, din cauza căruia șapte oameni și-au pierdut viața.

„Dan Barna a lăudat reacția echipelor de intervenție. Mai urma să se organizeze o ceremonie de decorare. În loc să reacționeze la drama, a reacționat la ce ar putea să-și pună la butonieră ca felicitare. Au spus că a fost o intervenție rapidă, da, dacă  îl găseau pe omul acela care a fugit în baie, dar nu, a fost găsit după 5 ore de procurori, nu de forțele de intervenție atât de lăudate. Poate acel om avea o șansă.

Voiculescu are doar competența, dacă se pregătește puțin, să îmbălsămeze sistemul de sănătate, nu să-l salveze.

Când a avut loc tragedia de la Colectiv, domnul președinte și-a luat costumul de schi roșu și s-a dus în Piață, acum, cel albastru și s-a dus la Păltiniș. Mi se pare greu de imaginat o asemenea atitudine legată de un dezastru, au murit oameni aflați în grija statului român. De Iohannis, atâta zic, ‘Muschii mei, minte nu are’ E cinic să te duci la schi când ai o dramă in București.”, a declarat Traian Băsescu.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole