Traian Băsescu se mulțumește cu un apartament cu trei camere: Va trebui să vând nişte titluri de stat

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că îşi doreşte să cumpere un apartament de trei camere după ce va pleca din vila de protocol în care locuiește.

Traian Băsescu mai spune că şi-a investit banii în titluri de stat, nu în imobiliare.

”Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a spus Băsescu.

Băsescu a arătat că şi-ar dori ca apartamentul să nu fie izolat de lume și și-ar mai dori să aibă acces cu ușurință la magazine, la o piață și la o staţie de metrou.

”Asta am discutat cu soţia mea până spre dimineaţă, decizia a fost să căutăm un apartament pe care să îl închiriem sau să îl cumpărăm şi să ne conformăm legii. Printre altele, însă, eu am şi curiozitatea dacă această lege este constiutţională. Dacă va fi constituţională..”, a spus Băsescu, conform news.ro.

”Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”, a spus Băsescu.

Întrebat dacă se consideră nedreptăţit de decizia instanţei, Băsescu a spus: ”Mă consider un cetăţean care a trecut prin faţa justiţiei, că îi place sau nu îi place, decizia justiţiei asta e, nu o pozţi, schimba şi trebuie să se conformeze”, a spus el.

Traian Băsescu a răspuns şi speculaţiilor apărute în ultima vreme referitoare la secretele din timpul mandatului său de președinte.

”Nu, niciodată nu o să dezbrac cămaşa de fost preşedinte şi niciodată nu o să uit că am fost 10 ani preşedintele ţării şi am obligaţia ca ceea ce ştiu numai eu şi alţi lideri politici importanţi să rămână în capul meu şi atât”, a arătat el.

Despre zvonurile că s-ar muta în casa fiicei sale, Traian Băsescu a spus că nu este adevărat: ”Acolo nu se poate, am văzut şi un reportaj destul de neplăcut, precum că a fost achiziţionat ilegal. Nu, acel apartament este un apartament şi nu o vilă, într-o construcţie cu 12 alte familii. Clădirea nu a fost revendicată şi a intrat sub incidenţa legii 10, care dădea dreptul chiriaşilor să cumpere, indiferent că aveau sau nu alte locuinţe în Bucureşti”, a spus Băsescu.

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se parecă nu mă descurc, că nu pot merge singur?”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...