Traian Berbeceanu, învestit în funcția de prefect. Vela: Este un profesionist, un om care își iubește țara

Traian Berbeceanu a fost învestit, vineri, în funcția de prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit în funcția de prefect, cu caracter temporar, a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial.

„Este un moment important pentru Capitala României, pentru Instituția Prefectului Municipiului București. Am încredere că domnul Berbeceanu își va face datoria la cel mai înalt nivel. Este un profesionist, un om dedicat, dar în mod esențial, domnul Berbeceanu este un patriot care își iubește țara, un om care este dispus la orice sacrificiu în sprijinul și pentru compatrioții săi. Sunt sigur că începând de astăzi, Instituția Prefectului va avea un conducător care se va ridica la înălțimea tuturor provocărilor.(…) Împreună vom avea grijă ca sarcinile, provocările, tot ceea ce ține de gestionarea unui viitor mai bun pentru cetățenii din București. Să fie într-un ceas bun”, a declarat ministrul Afacerilor Interne la ceremonia de învestire.

Nicușor Dan, către Berbeceanu: Prefectura Capitalei are de rezolvat multe probleme

La rândul său, Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei a declarat că Prefectura Capitalei are de rezolvat multe probleme.

„Vă felicit domnule prefect pentru această numire. Vă felicit domnule ministru pentru această alegere. Prefectura Capitalei are de rezolvat multe probleme. Este o problemă de legalitate la nivelul primăriilor din București care trenează de mult timp și în care, din păcate, mult timp, prefectura a fost neimplicată în ciuda atribuțiilor sale legale. Este o problemă la nivelul unora din instituțiile pe care le aveți în subordonare. Bucureștiul are o problemă de siguranță publică și sunteți persoana potrivită pentru a adresa această problemă în coordonare cu toate instituțiile care se ocupă de această problemă. Vă asigur că veți avea în mine un partener”, a declarat Nicușor Dan.

Berbeceanu: Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari, am convingerea că le vom face față

Traian Berbeceanu a declarat că numirea sa în funcție în onorează și în responsabilizează.

„Numirea mea în funcție mă onorează și mă responsabilizează. Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari, am convingerea că le vom face față. Vreau să îi asigur pe colegii de tot sprijinul meu, de toată colegialitatea mea și împreună să îi asigurăm pe cetățenii din București că le vom oferi soluții, ci nu scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...