Traian Berbeceanu, validat în funcția de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial.

„Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern.

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri dimineață că prefectul municipiului București, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din funcție, Traian Berbeceanu fiind printre posibilii candidați.

Gheorghe Cojanu a făcut, duminică seara la Digi24, o serie de declarații neclare în legătură cu rata de infectare din București și nu știa care este numărul de infectări în Capitală. El a spus că era la cumpărături duminică și nu a văzut bilanțul oficial al Guvernului privind numărul de îmbolnăviri, decese și rata de răspândire a noului coronavirus.

Și președintele Klaus Iohannis a reacționat, luni, și a spus că „Atitudinea Prefectului Capitalei și modul în care acesta a reacționat sunt inacceptabile și nu trebuie să rămână fără urmări”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...