Traian Preoteasa, noul director general al CFR Călători

Cei cinci membri provizorii ai Consiliului de Administrație de la CFR Călători au fost mandatați de ministrul interimar al Transporturilor și Infrastructurii, Dan Vîlceanu, să numească în ședința din 1 octombrie 2021 un nou director general în locul demisionarului impus de USR Ovidiu Vizante.

Potrivit informațiilor noastre, Traian Preoteasa, fost director general al CFR Marfă, va fi noul director general la CFR Călători în locul lui Ovidiu Vizante, omul susținut și impus de fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Trebuie precizat că Ovidiu Vizante conducea CFR Călători încă din luna aprilie dar și-a dat demisia în data de 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...