Trailerul ultimei părţi din „La casa de papel” a fost lansat (VIDEO)

Trailerul ultimei părţi din sezonul final al serialului „La Casa de Papel”, care cuprinde cinci episoade, a fost lansat miercuri de Netflix.

Trailerul a fost prezentat cu 30 de zile înainte ca fanii serialului să descopere soarta Profesorului, personaj interpretat de Álvaro Morte, şi a găştii lui.

Tokyo (interpretată de Úrsula Corberó) nu mai este. Inamicul încă pândeşte în Banca Spaniei şi este rănit, dar la fel de periculos ca întotdeauna. Confruntându-se cu cea mai întunecată oră şi cu cea mai mare provocare de până acum, gaşca elaborează un plan îndrăzneţ pentru a scoate aurul fără ca nimeni să observe. Pentru a înrăutăţi lucrurile, Profesorul face cea mai mare greşeală din viaţa lui.

Din distribuţie fac parte, între alţii, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna şi Najwa Nimri.

Ultimele cinci episoade din serial vor fi disponibile pe Netflix din 3 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...