Traker-ul lui Alibaba pentru controlul oamenilor

Informațiile despre recentul forum de la Davos (WEF), unde au fost prezenți vreo 3.000 dintre cei mai influenți oameni din lume, sunt puține, dar și contradictorii, fapt pentru misterul celor discutate, dar mai ales despre ce s-a pus la cale, este foarte mare.

Dar, cert este că a fost lansată Coaliția globală pentru siguranța digitală, o inițiativă menită să „accelereze cooperarea public-privată pentru a combate conținutul dăunător online”. Printre liderii care sunt implicați în această inițiativă cu impact global îi regăsim pe șefii de la Google, Microsoft, Interpol, dar și numeroși miniștri din Europa și SUA.
Însă, de departe, cea mai interesantă intervenție la Forumul de la Davos a avut-o președintele grupului Alibaba, J. Michael Evans, care a vorbit despre dezvoltarea unui „dispozitiv de monitorizare al amprentei individuale de carbon”.

Practic, el a propus un „tracker” pentru controlul oamenilor! Cum așa? „Dezvoltăm un instrument prin care consumatorii să își poată măsura propria amprentă de carbon. Ce înseamnă asta? Că, pe o platformă digitală, vor fi introduse date despre deplasări, cum și cu ce se fac acestea, mâncarea consumată și cumpărăturile efectuate. Așa arată un tracker individual al amprentei de carbon”, a spus Evans.

Opppsss! Ce a vrut să spună bosul de la Alibaba? Că tehnologia recunoașterii faciale apare, inevitabil, în această poveste. De fapt, ceea ce nu se spune direct, dar se vrea cu ceertitudine, este urmărirea și controlul total asupra fiecărui moment din viața fiecăruia dintre noi.

Pentru a se realiza aceste obiective de supraveghere și control, greii lumii știu că trebuie să se bazeze ori pe o tehnologie de supraveghere, injectabilă sau implantabilă, a omului, ori să reseteze economia globală și să introducă o monedă digitală (CBDC-urile), care poate și folosită apoi pentru a urmări și a restricționa achizițiile și deplasările.

Așadar, mesajul președintele grupului Alibaba, J. Michael Evans, a fost clar: un „tracker” pentru controlul oamenilor!

1 COMENTARIU

  1. Poporul roman este oricum pe cale de disparitie „Platforma digitală” nu mai are niciun efect asupra voastra.
    Scuze de expresie dar va duceti dracului ca neam si ca tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...