Transelectrica anunță schimbări în componența Directoratului companiei

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica anunță schimbarea, din 24 aprilie 2022, a componenței Directoratului, ca urmare a încetării prin ajungere la termen a mandatelor.

Astfel, Consiliului de Supraveghere al Transelectrica a decis prelungirea cu două luni începând cu data de 25.04.2022, a mandatelor de membri provizorii ai Directoratului, a Gabrielei Andronache, a lui Ştefăniţă Munteanu, a lui Cătălin-Constantin Nadolu şi a lui Florin-Cristian Tătaru.

De asemenea, a decis numirea în calitate de membru al Directoratului pentru un mandat de două luni începând cu data de 25.04.2022, a lui Bogdan Toncescu, această numire devenind efectivă sub condiția acceptării exprese a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA. Bogdan Toncescu îl va înlocui pe Marius Stanciu, care face parte în prezent din Directorat.

Totodată, pentru perioada 25 aprilie – 24 iunie 2022, Președinte al Directoratului (CEO) al Transelectrica a fost numit domnul Gabriel Andronache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...