Transelectrica anunță schimbări în componența Directoratului companiei

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica anunță schimbarea, din 24 aprilie 2022, a componenței Directoratului, ca urmare a încetării prin ajungere la termen a mandatelor.

Astfel, Consiliului de Supraveghere al Transelectrica a decis prelungirea cu două luni începând cu data de 25.04.2022, a mandatelor de membri provizorii ai Directoratului, a Gabrielei Andronache, a lui Ştefăniţă Munteanu, a lui Cătălin-Constantin Nadolu şi a lui Florin-Cristian Tătaru.

De asemenea, a decis numirea în calitate de membru al Directoratului pentru un mandat de două luni începând cu data de 25.04.2022, a lui Bogdan Toncescu, această numire devenind efectivă sub condiția acceptării exprese a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA. Bogdan Toncescu îl va înlocui pe Marius Stanciu, care face parte în prezent din Directorat.

Totodată, pentru perioada 25 aprilie – 24 iunie 2022, Președinte al Directoratului (CEO) al Transelectrica a fost numit domnul Gabriel Andronache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...