Transfer de răsunet în Premier League. Gabriel Jesus a plecat de la Manchester City

Atacantul Gabriel Jesus (25 de ani) s-a transferat de la Manchester City la Arsenal Londra după cinci ani şi jumătate petrecuţi sla cetățeni, au anunţat, luni, cele două cluburi, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Internaționalul brazilian a semnat „un contract pe termen lung”, a precizat gruparea londoneză fără să ofere detalii. Valoarea transferului este estimată de presa britanică la 45 milioane lire sterline.

Noi suntem încântaţi că am transferat un jucător de calibrul lui Gabriel Jesus. El are 25 de ani, este un internaţional brazilian confirmat, care arată constant că este un jucător de mare calitate„, a declarat compatriotul său Edu, directorul sportiv al lui Arsenal.

Jesus a ajuns în Premier League în ianuarie 2017, de la Palmeiras, iar de atunci a câştigat 11 trofee, între care patru titluri de campion al Angliei.

Atacantul a disputat 236 de meciuri sub culorile lui City şi a înscris 95 de goluri.

A fost o plăcere să joc pentru City. Am sentimentul că am devenit un jucător mai bun de când am venit şi să câştig toate aceste trofee a fost incredibil„, a comunicat clubul din Manchester.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora 0,50 : Postul de televiziune american ABC relatează că, potrivit informațiilor armatei israeliene, atacurile iraniene au fost îndreptate exclusiv împotriva țintelor militare....

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....