Transport Public București: Traseu modificat pentru tramvaiele liniei 1; liniile 10 și 73 suspendate

Tramvaiele liniei 1 vor circula, de miercuri, pe un traseu modificat, liniile 10 şi 73 vor fi suspendate şi vor fi înfiinţate liniile navetă 601 şi 673, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Aceste măsuri au fost luate ca urmare a incendiului produs la substaţia electrică „Sudului”, care a afectat alimentarea reţelelor de contact ale tramvaielor şi troleibuzelor în zona „Piaţa Sudului”, se precizează în comunicat.

Astfel, linia de tramvai 1 va funcţiona între capetele de linie „Şura Mare” (în loc de „Romprim”) şi „Banu Manta” pe traseul: terminal „Şura Mare”, Şos. Giurgiului, Şos. Olteniţei, Calea Văcăreşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Pasaj Victoria, Şos. Niculae Titulescu, terminal „Banu Manta” şi retur.

Linia de tramvai 10 va fi suspendată, iar vehiculele vor fi redistribuite pe linia 1. Pentru preluarea călătorilor de pe Şoseaua Olteniţei, va fi înfiinţată linia navetă de autobuze 601, care va funcţiona pe traseul: Romprim – Şoseaua Olteniţei – Piaţa Sudului şi retur. Autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor, cu excepţia zonei de la terminalul „Romprim”.

Linia de troleibuz 73 va fi suspendată, iar în locul acesteia va fi înfiinţată linia navetă de autobuz 673, care va funcţiona pe acelaşi traseu ca al troleibuzelor între capetele de linie „Turnu Măgurele” şi „Piaţa Unirii”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...