Tranzacție: Gran Via a cumpărat un teren de 2.400 mp pe strada Fabrica de Gheață

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță achiziția unui nou teren, localizat pe strada Fabrica de Gheață, în imediata vecinătate a Autostrăzii Urbane, în zona Aviației.

„Noul teren în suprafață de 2.395 mp ne va permite construcția unui proiect, de 90 de apartamente, pentru care plănuim să începem construcția în acest an, cu termen de livrare 24 de luni de la debutul lucrărilor”, spune Antoanela Comșa, General Manager, Gran Via România.

Proiectul va pune pe piață apartamente cu două și trei camere, cu vedere directă la lacul și parcul Plumbuita. Datorită proximității față de Autostrada Urbană, noul proiect va fi o alternativă accesibilă de locuire pentru cei care vizează zona Aviației.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...