Tranzacție-surpriză: Sting și-a vândut absolut tot catalogul muzical

Cântăreţul britanic Sting şi-a vândut întregul catalog muzical, incluzând repertoriul său cu The Police, unei ramuri a Universal Music, potrivit anunțului companiei. Deja totul a fost numit drept o tranzacție-surpriză în lumea muzicală.

Astfel, fostul solist al trupei The Police îşi adaugă numele unei liste tot mai mari de vedete rock care şi-au vândut integral sau parţial catalogul muzical cu sume astronomice, dar niciodată confirmate oficial. Deşi Universal Music Publishing Group (UMPG) nu a dezvăluit termenii financiari ai acordului în declaraţia sa, suma vehiculată s-ar ridica la aproximativ 250 de milioane de dolari, potrivit estimărilor făcute de mass-media americane.

Universal va primi toate veniturile şi redevenţele asociate operelor autorului unor hituri ca „Every Breath You Take”, „Roxanne” sau „Fields of Gold”, după cum notează AFP. Într-o declaraţie, cântăreţul s-a declarat „încântat” că UMPG îi va gestiona de acum catalogul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...