Traseista Grațiela Gavrilescu a părăsit PSD după ce a mai fost în alte șapte partide

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)- PPUSL controlat de nogul Dan Voiculescu a anunțat că deputatul Grațiela Gavrilescu, împreună cu alți patru colegi parlamentari – deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, respectiv senatorul Laurențiu Mihai – au părăsit grupul PSD și au înființat Gruparea parlamentară umanistă social-liberală.

Grațiela Gavrilescu a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 pe lista PSD de la Prahova, ocupând locul 3 la Camera Deputaților. 

Fost ministru ALDE al Mediului în guvernarea PSD, deputatul Gratiela Gavrilescu, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) în luna aprilie 2020.

În 2019, Grațiela Gavrilescu a demisionat din ALDE pentru a rămâne încă două săptămâni în Guvernul Dăncilă.

Ea și-a început cariera în urmă cu 20 de ani, tot în partidul lui Voiculescu, Partidul Conservator, însă de atunci a mai trecut pe la PNL, PD, PDL, ALDE, Forța Națională, PSD și acum, din nou, la PPUSL.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban. Fotografie realizată în Photosop

Prima reacție a lui Orban după scandalul scrisorii pierdute a amantei...

Ludovic Orban și-a făcut prima apariție publică după ce PUTEREA.RO a publicat scrisoarea pierdută a fostei sale amante. Orban se plimba galant și zâmbăreț...