Trei consilieri generali ai Primăriei București, inclusiv liderul STB, își pierd mandatul

Trei consilieri generali ai primăriei Municipiului București își vor pierde luni mandatul, în toate cele trei cazuri fiind vorba de demisii.

Primul dintre ei este Ionel – Florian Lixandru, revenit de la finalul anului trecut pe postul de secretar de stat la Ministerul Educației, potrivit unei decizii a premierului Ciucă. Lixandru a fost secretar de stat pentru învățământ preuniversitar în Guvernul Dăncilă, în perioada 28 martie 2018 – 11 noiembrie 2019, în perioada mandatelor de miniștri ale lui Valentin Popa, Rovanei Plumb (interimar), Ecaterinei Andronescu și Daniel Breaz (interimar).

Al doilea este consilierul general PNL, Ionel Pușcaș, care și-a dat demisia din Consiliul General și din partid la sfârșitul lunii noiembrie. Motivul invocat este dezacordul cu alianța PNL-PSD la nivel național.

Nu vreau să fiu asociat vreodată cu învingători falși, cu demolatori, cu distrugătorii PNL! Cred ca onoarea mea în fata oamenilor este mai importantă decât apartenența la o organizație eșuată de la valorile și principiile pe care s-a constituit. Vreau să văd cât mai mulți oameni de onoare în țara asta”, a declarat Pușcaș la momentul demisiei.

Cel de-al treilea este Vasile – Luliu Petrariu (PSD), liderul Sindicatului Transportatorilor din București, implicat în recentele proteste ale șoferilor și vatmanilor din transportul public bucureștean.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole