Trei filme de Crăciun, în premieră la Diva săptămâna aceasta

Trei filme de Crăciun vor avea premiera săptămâna aceasta la postul Diva, care difuzează încă din octombrie filme cu tematică de Crăciun.

„Inelul de Crăciun/ The Christmas Ring” (2020), va fi difuzat pe 14 decembrie, de la ora 20:00. Kendra Adams este reporter şi caută povestea din spatele unui inel de logodnă vechi cu ajutorul lui Michael Jones, nepotul proprietarului inelului. Rolurile principale sunt interpretate de Nazneen Contractor şi David Alpay.

Pe 17 decembrie, de la aceeaşi oră, se va difuza „Secretul Crăciunului/ Christmas Unwrapped” (2020). Charity Jones (interpretată de Amber Stevens West), jurnalistă, află adevăratul sens al Crăciunului când caută date despre Erik Gallagher (Marco Grazzini), un milionar care încă mai crede în Moș Crăciun. Dacă există un preţ pentru iubire, cei doi se vor convinge că nu poate fi plătit cu bani.

În ultima zi a săptămânii, de la ora 16:00, va fi difuzat filmul „Un brad şi doi îndrăgostiţi/ A Christmas Tree Grows in Colorado” (2020). În timp ce planifică o gală pentru strângere de fonduri de Crăciun, Erin Chambers (Rochelle Aytes) trebuie să îl convingă pe Kevin Snyder (Mark Taylor) să îi ofere bradul din curtea lui lui pentru festivităţi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...