Trei sferturi de milion de semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare

Reprezentanții PNL au depus marți, la Biroul Electoral Central, listele cu semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile. Conform liderului Ludovic Orban, ar fi vorba de aproape trei sferturi de milion de adeziuni.

O delegație a PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan, a depus marți listele pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Conform liberalilor, este vorba de un număr de 722.681 de persoane care susțin demersul lor.

„Toate bătăliile câștigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a declarat, într-o postare pe Facebook, Ludovic Orban, președintele PNL.

În opinia sa, alegerile din  6 decembrie sunt decisive pentru România iar Partidul Național Liberal este singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și de a guverna România.

În cursul acestei zile ar urma să fie validate și propunerile social-democrate pentru alegerile parlamentare. Consiliul Politic Naţional al PSD s-a întrunit marți după-amiază, în acest scop.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...