Trei sferturi de milion de semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare

Publicat: 20 oct. 2020, 18:00, de Cezar Amariei, în Intern , ? cititori
Trei sferturi de milion de semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare
Raluca Turca și Ludovic Orban liste semnături

Reprezentanții PNL au depus marți, la Biroul Electoral Central, listele cu semnături pentru susținerea candidaților liberali la alegerile. Conform liderului Ludovic Orban, ar fi vorba de aproape trei sferturi de milion de adeziuni.

O delegație a PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan, a depus marți listele pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Conform liberalilor, este vorba de un număr de 722.681 de persoane care susțin demersul lor.

„Toate bătăliile câștigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a declarat, într-o postare pe Facebook, Ludovic Orban, președintele PNL.

În opinia sa, alegerile din  6 decembrie sunt decisive pentru România iar Partidul Național Liberal este singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și de a guverna România.

În cursul acestei zile ar urma să fie validate și propunerile social-democrate pentru alegerile parlamentare. Consiliul Politic Naţional al PSD s-a întrunit marți după-amiază, în acest scop.