Troc politic PNL – Pro România, fără girul USR, pentru șefia CONPET Ploiești

Operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, Conpet SA Ploiești, a devenit în ultimul timp și orchestratorul aranjamentelor politice din Prahova regizate de directorul general Dorin Tudora impus de PNL și mai ales de Roberta Anastase.

ALDE, PMP, Pro România-da, USR-ba

Scurt timp după ce a redevenit director general la Conpet SA Ploiești, liberalul Dorin Tudora, și-a tras trei consilieri de la trei trei partide dispărute din Parlament.

Este vorba despre Cătălina Bozianu de la PMP, Viorel Dosar- fost polițist ajuns consilier județean ALDE, și Mădălina Lupea-fost procuror și prefect de Prahova pe vremea lui Dragnea, acum consilier județean Pro România.

Potrivit informațiilor noastre, cei trei au aterizat la Conpet SA Ploiești pentru simplul fapt că PNL nu se mai înțelege la Consiliul Județean Prahova cu cei de la USR și are nevoie de votul consilierilor ALDE, Pro România și PMP ca să-și treacă proiectele.

Mai mult, ca să betoneze cât mai bine noua majoritatea din Consiliul Județean Prahova fără USR, adică PNL-ALDE-PMP-Pro România, Dorin Tudora a pregătit o nouă mutare cu greutate la nivelul conducerii Conpet SA Ploiești.

El va propune Consiliului de Administrație că al doilea post de director general adjunct, care acum nu este ocupat, să fie adjudecat de către consiliera județeană Pro România, Mădălina Lupea.

Prin această mutare, relațiile dintre PNL și USR se vor deteriora și mai rău, ținând cont de faptul că USR Prahova n-a primit niciun post, nici măcar ca simplu muncitor, în compania Conpet după alegerile de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole