Trump începe campania electorală: „Suntem în pragul celui de-al Treilea Război Mondial”

Fostul președinte american Donald Trump a ieșit sâmbătă în campanie electorală pentru prima dată de când și-a anunțat candidatura, pentru a revendica Casa Albă în 2024.

Spre deosebire de discursurile zgomotoase în fața a mii de adepți pe care Trump le organizează adesea, evenimentele de sâmbătă au fost în mod special discrete.

Trump s-a adresat unei mulțimi de aproximativ 200 de persoane în clădirea Capitoliului statului Carolina de Sud. În ciuda evenimentelor mai discrete, Trump și-a păstrat tonul clasic îndrăzneț, de la problemele sociale la războiul din Ucraina.

„Prin slăbiciune și incompetență, Joe Biden ne-a adus în pragul celui de-al treilea război mondial. Suntem în pragul celui de-al Treilea Război Mondial, în caz că nu știe nimeni. În calitate de președinte, voi readuce pacea prin forță. Aș negocia un acord de pace în 24 de ore,” a spus Trump.

Trump a fost cândva centrul de neegalat al Partidului Republican, dar un număr tot mai mare de aleși și-au exprimat îngrijorarea că ar putea să nu fie capabil să câștige alegerile împotriva președintelui Biden.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...