Trump începe campania electorală: „Suntem în pragul celui de-al Treilea Război Mondial”

Fostul președinte american Donald Trump a ieșit sâmbătă în campanie electorală pentru prima dată de când și-a anunțat candidatura, pentru a revendica Casa Albă în 2024.

Spre deosebire de discursurile zgomotoase în fața a mii de adepți pe care Trump le organizează adesea, evenimentele de sâmbătă au fost în mod special discrete.

Trump s-a adresat unei mulțimi de aproximativ 200 de persoane în clădirea Capitoliului statului Carolina de Sud. În ciuda evenimentelor mai discrete, Trump și-a păstrat tonul clasic îndrăzneț, de la problemele sociale la războiul din Ucraina.

„Prin slăbiciune și incompetență, Joe Biden ne-a adus în pragul celui de-al treilea război mondial. Suntem în pragul celui de-al Treilea Război Mondial, în caz că nu știe nimeni. În calitate de președinte, voi readuce pacea prin forță. Aș negocia un acord de pace în 24 de ore,” a spus Trump.

Trump a fost cândva centrul de neegalat al Partidului Republican, dar un număr tot mai mare de aleși și-au exprimat îngrijorarea că ar putea să nu fie capabil să câștige alegerile împotriva președintelui Biden.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...