Trump nu mai e Trump. Schimbările prin care trece

La trei luni după plecarea de la Casa Albă, fostul președinte american este într-o formă de invidiat, potrivit apropiaților săi.

Arată mult mai sănătos și mai în formă, așa cum nu l-am mai văzut demult”, a spus unul dintre consilierii săi pentru Business Insider. Trump a pierdut aproximativ 7 kg, a renunțat la consumul excesiv de bomboane M&M și nu mai folosește celebrul spray autobronzant care îi dădea o culoare portocalie. L-a înlocuit cu varianta naturală – soarele din Florida, unde locuiește acum.

În plus, Trump acum joacă golf mai des decât atunci când era președinte și a renunțat la vicii. „A slăbit foarte mult, nu pot spune exact cât… dar e foarte mult”, spune o sursă apropiată lui Trump.

Are mese regulate

La ultima apariție de la Casa Albă, fostul președinte avea 110 kg, ceea ce înseamnă că acum a ajuns la aproximativ 103.

Acum locuiește la proprietatea Mar-a-Lago, pe care o deține în Palm Beach, Florida. Are mese regulate, se bucură de soare și merge zilnic pe terenul de golf. „Președintele este într-o dispoziție foarte bună, oaspeții de Mar-a-Lago sunt surprinși de cât de bine arată”, spune o ată sursă pentru presa americană.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole