Trump nu mai e Trump. Schimbările prin care trece

La trei luni după plecarea de la Casa Albă, fostul președinte american este într-o formă de invidiat, potrivit apropiaților săi.

Arată mult mai sănătos și mai în formă, așa cum nu l-am mai văzut demult”, a spus unul dintre consilierii săi pentru Business Insider. Trump a pierdut aproximativ 7 kg, a renunțat la consumul excesiv de bomboane M&M și nu mai folosește celebrul spray autobronzant care îi dădea o culoare portocalie. L-a înlocuit cu varianta naturală – soarele din Florida, unde locuiește acum.

În plus, Trump acum joacă golf mai des decât atunci când era președinte și a renunțat la vicii. „A slăbit foarte mult, nu pot spune exact cât… dar e foarte mult”, spune o sursă apropiată lui Trump.

Are mese regulate

La ultima apariție de la Casa Albă, fostul președinte avea 110 kg, ceea ce înseamnă că acum a ajuns la aproximativ 103.

Acum locuiește la proprietatea Mar-a-Lago, pe care o deține în Palm Beach, Florida. Are mese regulate, se bucură de soare și merge zilnic pe terenul de golf. „Președintele este într-o dispoziție foarte bună, oaspeții de Mar-a-Lago sunt surprinși de cât de bine arată”, spune o ată sursă pentru presa americană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...