Trump se crede „Supermen”: Primul miting după ce s-a vindecat

Președintele Donald Trump s-a întors la mitingurile de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2020 la scurt timp după vindecarea de Covid-19.

Acesta  le-a spus susținătorilor săi că s-a simțit precum „Superman” după ce i-a fost administrat medicamentul Regeneron cu anticorpi. „ Aș putea să vă pup pe toți”, a spus președintele SUA adresându-se susținătorilor.

Pe de altă parte  acesta  i-a asigurat pe cei prezenți la miting că vaccinurile vor apărea curând. „Terapiile la fel și, sincer, și leacul! Tot ce știu eu este că am luat ceva, naiba știe ce o fi fost, dar mi-am revenit foarte repede. Nu știu ce mi-au dat. Anticorpi. Anticorpi. Nu știu, i-am luat și m-am simțit ca Superman. Acum mi se spune că sunt imun. Aș putea să vin printre voi și să vă pup pe toți. V-aș pupa pe fiecare în parte, bărbat, femei, nu contează! Priviți-l pe tipul ăla cât este de chipeș! Și pe el l-aș săruta. Nu mi-ar face mare plăcere, dar e în regulă”, a spus președintele american la mitingul de campanie susținut în Pennsylvania.

Președintele american Donald Trump a fost diagnosticat cu noul coronavirus pe 2 octombrie și, după trei nopți petrecute în spital a fost externat. Ulterior, medicul de la Casa Albă, Sean Conley, a declarat că liderul american este vindecat.

Casa Albă a anunţat că el îşi va relua de la începutul săptămânii viitoare mitingurile de campanie, într-un ritm intens: Florida luni, Pennsylvania marţi, Iowa miercuri. 

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. It’s ‘pigs flying’ time for Trump ! Dacă ai crezut că 2020 nu poate fi mai ciudat, te-ai înșelat. Ridicați stâncile și vedeți șerpii.
  Trump: „Tot ce știu eu este că am luat ceva, naiba știe ce o fi fost, dar mi-am revenit foarte repede. Nu știu ce mi-au dat. Anticorpi. Anticorpi. Nu știu, i-am luat și m-am simțit ca Superman.”

  Integritatea alegerilor din SUA se compară slab cu alte democrații cum ar fi de exemplu: Danemarca , Finlanda , Norvegia , Suedia , Finlanda , Germania , Elveția . fiindcă am ajuns la acest punct al democrației” „Elveția este un guvern federal precum Statele Unite și au alegeri locale care se desfășoară tot timpul”

  Lipsa de uniformitate în administrația alegerilor din SUA înseamnă că unele state au performanțe mai bune decât altele.

  Judecam și gândim deschis către ceva… care poate există ceva în această noțiune de oboseală a alegătorilor, că dacă organizezi multe alegeri, alegătorii tăi – aleg și iar aleg, aleg alegerile în care vor vota.
  Trump sau Biden ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole