Trupele ucrainene au trecut la contraofensivă. Regiunile vizate

Forțele armate ale Ucrainei au trecut la acțiuni de contraofensivă, a anunțat de comandantul suprem al forțelor armate ale Ucrainei, Valery Zaluzhny, conform agenției ucrainene de știri Ukrainski Novini.

Comandantul suprem al forțelor armate ale Ucrainei nu a precizat însă și în ce direcție se îndreaptă armata ucraineană. Cu toate acestea, recent, reprezentanții primăriei din Herson a raportat că forțele armate ale Ucrainei contraatacează din trei direcții spre Herson.

Zaluzhny a mai spus că lățimea totală a frontului a ajuns la 2450 km, dar ostilitățile active se desfășoară pe 1105 km.

Până în prezent, soldații ucraineni au respins operațiunile de asalt ale inamicului în direcțiile Dolhenke-Mazanovka și Dolhenke-Dolina, spre Slaviansk.

Serviciile de informații britanice susțin că, în ultimele 48 de ore, Rusia și-a intensificat eforturile de a avansa la sud de Izyum.

Între timp, Federația Rusă se pregătește să folosească batalioane de rezervă în Ucraina. În plus, serviciile de informații britanice raportează că batalioanele a trei dintre brigăzi nu sunt adesea cu personal complet. Prin urmare, Rusia va trebui probabil să se bazeze pe recruți sau rezerviști mobilizați pentru a transfera aceste unități în Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...