Tulcea: Două ambarcaţiuni, distruse într-un incendiu

Două ambarcaţiuni aflate în curtea unei societăţi din Tulcea au fost distruse într-un incendiu, iar trei autoturisme dezmemebrate, care erau în zona respectivă au fost afectate de flăcări. Nu au existat persoane rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că, luni, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o ambarcaţiune pe strada Energiei din municipiul Tulcea. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au reuşit să stingă focul în 25 de minute. Flăcările au distruse două ambarcaţiuni şi au afectat trei autoturisme dezmembrate, care se aflau în curtea firmei respective.

ISU a menţionat că prin intervenţia pompierilor alte două ambarcaţiuni au fost salvate. Nu au existat persoane rănite.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un foc făcut în apropiere, iar flăcările s-au extins apoi la ambarcaţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...