Ucrainenii anchetează peste 5.000 infracțiuni comise de militarii ruși

De la invazia rusă a Ucrainei, forțele de ordine au înregistrat peste 5.000 de dosare penale cu privire la infracțiuni comise de către militarii ruși.

Conform șefului poliției naționale, Igor Klymenko, de pe 24 februarie poliția a primit peste 1 .150.000 de plângeri din partea cetățenilor.

„Toate unitățile de poliție lucrează non-stop pentru siguranța oamenilor. Anchetele strâng cu atenție dovezi a crimelor de război ale invadatorilor ruși din Ucraina. Nu numai pentru instanțele ucrainene, ci și pentru Curtea Internațională de Justiție. Peste 5.000 de dosare penale au fost deja demarate cu privire la faptele de săvârșire a infracțiunilor de către militarii ruși”, a declarat șeful Poliției Naționale, citat de Ukrinform.

Potrivit lui Klymenko, „o atenție deosebită este acordată poliției pentru a contracara jafurile. Au fost deja înregistrate peste 1.600 de infracțiuni contra patrimoniului.”

„Niciun furt, jaf sau jaf nu va fi trecut cu vederea. Persoanele care decid să profite de pe urma proprietăților altor persoane într-o perioadă atât de dificilă vor răspunde în fața legii”, a mai adăugat Klymenko.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...