Ucrainenii, mulțumiți de rachetele americane primite: „Acum putem scufunda întreaga Flotă a Mării Negre a Federației Ruse”

Rachetele antinavă Harpoon, transferate în Ucraina, vor fi suficiente pentru a distruge toate navele Flotei Ruse de la Marea Neagră, susține președintele Administrației Militare Regionale Odesa, Serhii Bratchuk, citat de agenția ucraineană de știri Ukrainski Novini.

Înaltul oficial a citat date din evaluarea experților americani, conform cărora sunt necesare 5 rachete Harpoon pentru a distruge un portavion, 4 rachete pentru a dezactiva un crucișător și una pentru a scufunda o navă sau o barcă mică.

„Acum ni s-au dat atât de multe Harpoon încât putem scufunda întreaga Flotă a Mării Negre a Federației Ruse. De ce nu?”, a scris Bratchuk.

Pe 23 mai, autoritățile daneze au convenit să transfere rachete antinavă Harpoon, produse în SUA, în Ucraina. În plus, armata ucraineană va primi lansatoare pentru aceste rachete.

2 COMENTARII

  1. „Merg undeva, fără să știu unde”, a plâns ea. „Acum sunt un cerșetor fără fericire. Acum trebuie să cer caritate. Ar fi mai bine să mă omori.”
    https://www.metro.us/now-i-am-a-beggar-fleeing-the-russian-advance-in-ukraine/

    A lucrat 36 de ani ca contabilă, funcționar public, spunea ea, iar gândul că acum trebuie să se bazeze pe alții era insuportabil.

    „Doamne ferește ca oricine altcineva să sufere asta. Este o tragedie. Este o groază”, a strigat ea. „Cine știa că voi ajunge într-un asemenea iad?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole