Ultima conversație telefonică a Prințesei Diana: Voia un nou început

Un prieten apropiat al prințesei Diana a povestit cum a decurs ultima conversație telefonică cu ea, înainte de tragicul accident în care aceasta și-a pierdut viața.

Richard Kay, un reporter special al Casei Regale și un bun prieten al prințesei Diana a povestit despre relația dintre ei. Kay a fost ultima persoană cu care prințesa a vorbit la telefon înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, potrivit autorităților, transmite Business Insider.

”Am vorbit cu ea în acea seară. Polițiștii mi-au spus că am fost ultima persoană cu care a vorbit. Ea voia un nou început, voia să facă ceva diferit. Ar fi vrut să se întoarcă să-și vadă băieții”, a povestit Kay.

O statuie a Prinţesei Diana, comandată de de Ducele de Cambridge şi Ducele de Sussex, va fi instalată la 60 de ani de la naşterea mamei lor, a transmis Palatul Kensington.

Va fi amplasată în grădina palatului londonez, pe 1 iulie.

Statuia a fost comandată de William şi Harry în 2017 pentru a marca 20 de ani de la moartea mamei lor şi pentru “a-i recunoaşte influenţa” în toată lumea.

“Mama noastră a influenţat atâtea vieţi”, au spus ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...